A nők interaktív tanulása Európában PDF Nyomtatás E-mail
2011. június 15. szerda, 14:20

European Women Interactive Learning -
A nők interaktív tanulása Európában
címmel kutatás indul!


Kíváncsiak vagyunk mindenki véleményére, korra és nemre való tekintet nélkül! A kitöltés teljesen anonim.

Aki a kérdőív végén - a kutatási adatoktól független lapon - regisztrál, azoknak megküldjük a kutatási eredmények összefoglalóját, és egy értékes !QMSMedicosmetics ajándékcsomagot sorsolunk ki!

A Lifelong Learning Magyarország Alapítvány projektpartnerként részt vesz az Európai Unió Lifelong Learning Programjának alprogramja, a Grundtvig Learning Partnership keretében finanszírozott Európai Női Interaktív Tanulás projektben.

A nemzetközi projekt célja, hogy olyan új, hatékony, nőknek szóló, interaktív, tehát nem a formális tanulási formákban használatos módszereket fejlesszenek ki, melyek egyrészt ösztönzik a nőket a tanulásra, másrészt pedig csökkentik a nők marginalizációját a társadalomban és lehetőséget teremtenek számukra a feltörekvő ágazatok munkaerőpiacán. 
Indul a FeltűNő Siker Klub!!! PDF Nyomtatás E-mail
2009. szeptember 03. csütörtök, 13:27

Mi is az a „FeltűNő Siker”?


A „FeltűNő Siker” a Lifelong Learning Magyarország Alapítvány, kezdő női vállalkozók részére kialakított tudásalapú, fejlesztő- és támogató programja.

A hölgyek előtt is nyitott a vállalkozói pálya, de tudnak is élni a lehetőséggel?

A kérdés európai szinten is jelentős, az alapítvány női tudásalapú fejlesztő és támogató, vállalkozási programja egybevág az uniós irányelvekkel, melyek a nők aktívabb gazdasági szereplését szorgalmazzák. A FeltűNő Siker projekt a női vállalkozásfejlesztés hazai támogatásának egyik előfutára.

A program gazdaságélénkítő hatása abban áll, hogy a reménybeli üzletasszonyok szaktudásuknak és a női „know-how”-nak köszönhetően új szektorokban és régiókban jelenhetnek meg.

A program során az alábbi szempontok szerint várunk jelentkezőket:

- vállalkozónők

- vállalkozni szándékozó nők

- vállalkozásban felsővezetői posztot betöltő nők

- vállalkozásban alkalmazott hölgyek


A FeltűNŐ Siker projekt 3 részből tevődik össze:

  • Klub: Alkalomszerűen kerül megrendezésre délutáni időpontokban. A klubesemények valamilyen nagyobb érdeklődésre számot tartó témakör köré épülnek a mélyebb tudás megszerzése érdekében.

  • Konzultáció: A konzultációkon résztvevők szakértőinknek tehetik fel egyéni kérdéseiket.

  • Tanfolyam: 3 napos, naponként 8x45 percet igénybevevő,  7 témakört felölelő kurzus, mely a vállalkozásokhoz szükséges alapvető ismereteket hivatott átadni a résztvevőknek. A tanfolyamok körülbelül havonta indulnak.

A programokon való részvételnek nem feltétele mind a három részre való jelentkezés. A klub, konzultció és a tanfolyam is ingyenes, viszont előzetes jelentkezéshez kötött, melyet a bal oldali menüsorban tehet meg!

Bővebb információért kérjük, kattintson a bal oldalon lévő menü megfelelő címszavára!


Hamarosan megjelenik a tanfolyamokhoz kapcsolódó tankönyv is, mely a következő témaköröket fogja körül ölelni: pénzügy, vezetői ismeretek, marketing, PR és kommunikáció, jog, vállalkozói ismeretek és a nő kiteljesedése.

 

Várjuk kedves Érdeklődőink jelentkezését a klubba, a tanfolyamokra és a konzultációkra egyaránt!

 

Tisztelettel:

Szalai Piroska

szakmai igazgató,

Lifelong Learning Magyarország Alapítvány

info [@] lifelonglearning [.] hu

 

További információ:

Dorogi Anna

06-1-219-0686

 

Szavazások

Melyik az Ön kedvenc közösségi oldala?
 

Partnereink

Perfekt-Power Kft.

CEO Magazin

CEO Magazin

Piac- és vélemény kutató

e-benchmark válaszadói fórum - Regisztráció